För alla nyfikna

Jag förstår att ni alla brinner av nyfikenhet för vad de kvinnliga solisterna i Bildningscentrum Facettens uppsättning av Trollflöjten kan tänkas ha på sig i år. Så bara för eran skull har jag ägnat timmar av arbete åt att göra högst professionella illustrationer i Photoshop.  Har även klippt in en bild med förra årets stass. Klickbara bilder.
(Jag har absolut inte tråkigt)

Nattens Drottning:
V-ringad enkel svart klänning med en överliggande kjol med ett litet släp i ett tunt taft-liknande material. Rött sidenband i midjan och samma diadem med röd krona och flor som föregående år. Ska även ha en cape i samma meterial som kjolen. Många långa kedjor runt halsen, stort tuperat, ondskefullt hår.
(Om ni har missat det ska Nattens Drottning i år spelas av Pamela Anderson...)




Pamina:
Högt skuren ljust dimblå kjol med ett kungsblått band i midjan. Vit överdel med detaljer i samma kungsblå färg. Någon sorts kort cape/sjal över axlarna i ett tunt material. Håret enkelt uppsatt.






Papagena:
Samma grönmönstrade klänning som förra året, med ett svart band i midjan. Barbent och barfota. Hatt med fjäder i. Grymt snygg pälscape över axlarna. Korta svarta handskar, utsläppt hår. Tänk naturbarn.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0