Socialiseringsvåg

Livet brukar gå i vågor för mig. En ledsenvåg, en gladvåg, en uppevåg, en nerevåg, en snyggvåg, en fulvåg, en piggvåg, en tröttvåg osv. Även det sociala livet går i vågor. Vissa peroder känns det som att jag bara har en eller två personer i min bekantskapskrets (eller okej, fyra har jag ju alltid), andra perioder händer allt på samma gång och jag träffar människor hela tiden. Just nu är det en sån där social period. Och jag trivs så himla bra!

Social period, och dessuton en gladvåg, en uppevåg och en piggvåg på samma gång! Jackpot!

Däremot känns det som att jag inte har sett Maria på flera veckor, men insåg nyss att det visst bara är fyra dagar sen... Det är inte klokt vad man kan bli beroende av en person.

Kom nyss hem från Anna där jag även träffade Karin, Christine och Kim. Fika ute i solen och allmänt pratande kan vara så himla bra!

  

När resten av tjejerna hade åkt gick Anna och jag neråt en sväng. När vi kommer ut från Ica möter oss denna syn:

Jag gissar att Maria hade ganska bråttom till bussen i morse...
Syns inte riktigt på bilden, men bilen står så ungefär så snett som man kan göra i en parkeringsruta utan att stå utanför.

Ikväll blir det lite mini-reunion i Repan, och imorgon blir det big get-together extravaganza hemma hos Anna. Kommer bli så bra!

Puss ock kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0