Eh okej

Nu blev jag plötsligt superinspirerad och slängde ihop ett riktigt nörd-kollage!
Hahaha!
Det känns nästan lite pinsamt...
...men här är det i alla fall

Höstinspiration

Är jättesugen på höstkläder nu! Det känns så mycket mysigare än sommarkläder.
Maria och jag var inne en sväng i Linköping idag och kollade in utbudet. Tyvärr var det mest sommarkläder kvar, men lite hittade vi i alla fall

Och bara därför slänger jag in en inspirationsbild från Gossip Girl (såklart). Har suttit och hållt på den sen i våras någon gång, och nu äntligen passar den!

Klackar. Är. Grymt. Snyggt.

Firts class buisness women


First class buisness

Åh, ni skulle ha sett oss igår! Jag, Maria, Anna och Karin hade en riktig buisness-kväll. I form av Monopol då. Alla hade klätt upp sig, vi drack mousserande vin och åt snittar. Jag envisades med att prata med stockholmsdialekt i två timmar, tills de andra slängde mördande blickar på mig.
Allt medan Beethoven spelades i bakgrunden.
Fraser som "Jag ämnar investera i tre fastigheter för ett totalt värde av 6000 kronor" flög fram och tillbaka i luften.
Hur kul som helst!

Jag vann, för övrigt

Åh, ska se om jag kan få tag på bilderna som Anna tog, så ska ni få se våra powersuits!

Myskväll hos Karuschka

Igår åkte jag, Anna och Maria ut till Karin i Björsäter för den obligatoriska utvärderingen som följer en festkväll... Vi hade mycket mysigt, gjorde varma mackor, drack te och åt Karins goda blåbärsmuffins. Gott!

Såhär pigga och dagen-efter-fräscha var vi då!
Ett litet tips

Det finns en blogg som jag har följt några månader. Varje dag presenteras en sak att göra. Bra saker, roliga saker, galna saker, helt onödiga saker. Här finns något för alla!
Idag är det Tala om för folk att du älskar dem! Fint va?

http://www.365saker.se/

Ikväll ska vi in till Linköping på inflyttningsfest. Kommer nog bli kul!

Mysdag med flickorna

Har haft en riktig mysdag med tjejerna idag. (Förutom Maria då, som är bortrest med sin familj)
Vi började hemma hos Anna, åkte ner till Ica och handlade och åkte sen ut till Borken för att bada. Härligt!Nu ska jag gå och äta paj som Mamma har gjort, och sen ska jag se på film med Annapanna. See ya!

Monopol

Monopol är min nya kärlek. Har aldrig spelat det förut i hela mitt liv, men en regnig dag var Anna och jag hemma hos Maria och hittade ett gammalt Monopol från 60-talet någon gång. På engelska!
Så det testade vi och det var riktigt kul! Drömde till och med om det på natten, haha!
Och idag har vi spelat Monopol igen hemma hos Christoffer. På svenska den här gången...

Idag har jag även firat Dea som fyller 33 år, fick grymt god blåbärspaj!

Jag kan bjuda på denna bild. Skåda blanka klubben i gillestugan!

Ro, ro, ro din båtÄnglar och demoner

Igår var jag, Anna och Maria inne i Linköping och såg Änglar och demoner. Riktigt bra var den, även fast jag såklart saknade flera saker från böckerna. Innan bion åt vi sushi på Kikkobar, och det är ju så himla gott!
En riktigt mysig kväll helt enkelt!När vi väntade på att få gå in i biosalongen visades en trailer för nya Harry Potter-filmen i en av monitorerna. Maria säger:
-Har ni hört att han... Wayne Rooney har fått svininfluensa?
(Hon menade givetvis Ron Weasley)

Shit, nu blev jag sugen på sushi!

Vädergudarna, vad håller ni på med?

Det här vädret och jag, vi är inte bästa vänner precis. Jag funkar inte med grått, regn och kyla. Vi som bor i Sverige där allt ständigt ska vara lagom, varför gäller det inte vädret? Antingen är det 30 grader och man blir svettig av att lyfta lillfingret, eller så är det 15 grader och REGN!
Sisådär 23 grader och solsken, tack!

Men något som lyser upp min tillvaro litegrann är att jag nu har fått antagningsbeskedet till Uppsala! Så nu har jag både ett studentrum och något att studera, haha!
Men herregud, jag börjar bli nervös nu. Plötsligt är allt så verkligt. Jag kommer verkligen flytta i höst. Till en ny stad, med nya rutiner och nya människor. Ett nytt liv helt enkelt. Hjälp, hjälp, hjälp! Men samtidigt ja, ja, ja!

In Vocal Veritas

Åkte såklart ut till Adelsnäs igår för att lyssna på mina flickor och de andra. Mycket trevligt var det, massor utav folk och glad stämning!Ojojoj! Jag har installerat Firefox. Inte nog med att det hjälpte mot bilduppladdnings-problemet, utan hej och hå vad fort det går! Halleluljah!

Så fint!

Anna visade mig detta klipp för ett tag sedan. Råkade stöta på det på Youtube igen idag, och nu sitter jag här och stortjuter för det är så himla vackert!
Titta!
 

Och jag lovar att snart berätta om spelningen igår, men just nu är det nåt knas med uppladdningen av bilder.

Missa inte

In Vocal Veritas (+ övriga lokala förmågor) i Adelsnäsparken ikväll, klockan 18!

Be there!

http://www.myspace.com/invocalveritas

Jätteskön dag vid kusten

Idag åkte jag, Anna och Maria ner till Tättö för att bada och sola. Passade även på att hämta hem min kära mor som tillfälligt slagit ner sina bopålar där. Vi hade en fantastiskt skön dag, massor av bad, komisk vattengympa och sol, sol sol!
Stackars Anna lyckades bränna sig i knävecken! Haha!

 

 

Mina flickor och jag hos MariaRSS 2.0