Balen!

Kom nyss hem från balen, alla var så fina!
Här kommer bilder!

Jag hade min studentklänning från förra året på mig
(Nej, vi har inte mögelangrepp på väggarna, det är Pappa som tapetserar om)
                

Underbara värld

Det är en stor sol ute, jag har plockat in syrener, mitt hår är lockigt och jag har sällskap av Mitzy. Idag ska jag lyssna på solistträning inför Trollflöjten och sedan titta på när syster Anna dansar bal. Livet är ganska härligt sånna här dagar!

Om ni undrar

så ska jag nu äta smoothie med hallon, blåbär och banan! MUMS!Sen blir det att åka ner till skolan, köpa balbiljett och titta på sångensemlen. Och imorgon vill jag åka in till Linköping och handla. Är sjukt shoppingsugen! Planerar en eventuell kidnappning av Maria, annars snor jag med mig Mamma som sällskap. Over and out!

Igår...

...var det ett år sedan balen. Vilket innebär att det är ett år sedan vi alla var såhär fina:
och sista bilden är fortfarande lika klockren!

Helt sjukt att det har gått ett helt år, känns verkligen inte så. Hej och hå vad tiden går...

Min vackra mamma

Har ägnat förmiddagen åt att scanna in bilder på mina föräldrar, farföräldrar och morföräldrar. Hittade bland annat denna fina bild på Mamma.Och den här tycker jag också om!

Systrarna Samuelsson i kvällssolenVåren i min trädgård
Bekännelse

Jag erkänner. Jag föll för trycket. Jag läste Twilight-böckerna. Och jag gillade dem.

Blir alltid så skeptisk när böcker är sådär hypade, jag blir som en tjurig femåring och hävdar att jag minsann inte ska läsa dem. Jag är ju så finkulturell och har en egen, personlig smak för böcker. Ha! Varenda gång gillar jag de där jävla böckerna. Det var likadant med Millenium-serien. Och Arn-böckerna. Där ser man.

Men för guds skull, vad ni är gör, så hoppa över "bonus-kapitlet" i första boken! Om ni tvunget ska läsa det, så läs ut hela första boken innan. Och ha överseende med Bellas patetiska självömkande i andra boken. Det blir bättre!

Var dessutom beredda på att försumma era vänner under några dagar/veckor/månader. (Beroende på hur snabbt ni läser... Jag köpte första boken i torsdags och läste ut den fjärde idag)
Böckerna är sjukt beronendeframkallande, jag går här och leker vampyr för mig själv mest hela tiden.

Hahaha!

Jag upptäckte precis att jag kan skapa ett Ö med hjälp av min mun och näsa! Titta!

Onsdag

Idag var jag och tittade på sångenseblen när de tränade koreografin till Trollflöjten. Kommer nog att bli riktigt bra! Efteråt gick vi bort till Lyktan och började prova ut outfits till alla, det är så himla kul! Jag blir helt upprymd! Jag gissar att det var tio pers som provade idag, imorgon ska hela kören prova. Herrejesus säger jag bara, med tanke på vilket kaos det blev idag kan jag bara tänka mig hur det kommer se ut (och låta) imorgon... Haha!

Tittade genom lite gamla kort på datorn när jag hittade den här. Tycker om den så himla mycket. Dessutom är det nästan exakt två år sedan det togs, som lite kuriosa. Minns att det var Sandra och jag som var ute på promenad när detta förevigades. Vi hade sjukt kul kommer jag ihåg!


Update

Kom nyss hem från Stallet där jag har ätit lunch med Maria och hennes farmor Iris. Jag hade helt missat att man kan äta lunch där nu, men det var jättetrevligt och gott! De hade en dagens lunch, veckans sallad och veckans soppa att välja på, och sen gratis kaffe och kaka till. Jag åt broccolisoppa som var grymt god.
Iris måste för övrigt vara en av landets sötaste människor! Jätteliten och rynkig, dessutom hör hon dåligt vilket leder till många komiska situationer...

Ikväll ska jag gå på Alléskolans elevkonsert tillsammans med syster Anna, najs bajs.

Här får ni några fölfoton att njuta av. Han växer sjukt fort!
(tagna med min mobil, därav den sugiga kvalitén)
Sanbright  e: Sandreo - Briar - Martini


Och titta på den här! Han är ju för söt, benen är så långa så han inte når ner till marken!

Idhult

Idag gjorde min familj sin årliga utflykt till vackra Idhult som ligger i närheten av Björkfors. Maria följde med också, supermys! Vi gick en sväng på vandringsleden och passade på att ta lte bilder.
Här är några från Marias kamera

Bara för att jag ser så sjukt nöjd ut på den här bilden...Och bara för att jag inte kan sluta skratta åt den här bilden!

Nostalgi

I helgen sov jag över hos Anna som var Lucasvakt. Även Maria och Karin var därpå kvällen, vi lagade grymt god mat bestående av rotfrukter i ugn, en stor sallad, tsaktsiki och lax till de som ville ha. Sen hade vi en sån där bra pratkväll och myste till långt fram på natten. Underbart! Tog även en promenad bort till Mossvägen och lånade High School Musical 3, hahaha!

Jag sov som sagt över, och Anna och jag hade en riktig slappisdag med en timmes frukost och massor av ingenting-görande. Grymt skönt.
För ett tag sedan upptäckte Anna och jag att vi båda älskade serien Den vita stenen när vi var små. Kommer ni ihåg den?
Den handlade om Fia och Hampus och deras vita sten, som de vinner från varandra genom att göra olika uppdrag. Jag kommer ihåg att jag var helt fascinerad av skomakarens stora, stökiga familj och av Fia och hennes stora blå ögon. Jag hade till och med en egen vit sten som jag lekte med. I alla fall visade det sig att Anna har hela serien på VHS, så jag lånade den och har nu hunnit titta på halva ungefär. Och den är fortfarande bra!

Här är introt till det första avsnittet.


Fantastiskt!

Kom precis hem från konserten, och jag är helt lyrisk! Konsertens tema var De sju dödssynderna, alltså avund, vällust, högmod, lättja, vrede, girighet och frossseri.
Alla låtar var indelade i någon av synderna, och så byggdes en liten historia upp kring varje framförande.
Och resultatet?  Underhållande, dramatiskt, medryckande, gåshudsfamkallande. Jag blev jätteimponerad av hur väl alla agerade och gick in i sina roller. Hur bra som helst!
Klassisk musik is the shit!

Konserten hölls i slottet i Bjärka Säby, vilket var en fantastiskt fin plats! Den gammaldags omgivningen liksom hjälpte till att lyfta hela föreställningen! Det hela var uppdelat i två akter och i pausen fikade vi i solen. Här kommer lite bilder från det

Vår egen                 Karin såg fram mot
favoritpianist!        att vara med nästa år!

        Maria raring                 Syster Anna var med!
 

Och sötnosarna förstås...                Haha! Nej denna var mer lik!
                     

Valborg

Vi började gårdagskvällen med att grilla på Strandgatan. Hade lyckats lägga beslag på en väldigt fancy grillplats, och gott som tusan blev det!

                                              Till slut dök Maria upp och hojtade:
Sabina den fina            "Jag har en citron, här ska drickas tequila!"
                                                      


Här diskuteras det grillning, bilar och andra maskulina ting


Sötaste
    Så småningom drog vi oss upp mot Bysjön
                  
Kvällen spenderades sedan med att springa fram och tillbaka mellan Gruvan och Repan (hur hamnade jag på Gruvan IGEN? Varje gång jag har varit där svär jag på att aldrig mer sätta min fot på stället). Jag gjorde sedan en gansta tidig sorti och var hemma klockan ett.


Och nu är det maj! Finaste maj! Underbara, fantastiska maj! Jag älskar den här månaden, ute är det så vackert att det gör ont i ögonen, och hela sommaren ligger fortfarande framför oss. Fantastiskt!


Idag ska vi åka till Bjärka Säby och se på Lunnevads konsert med de klassiska sångarna och pianisterna.. Ska bli jätteroligt. Och alla! Anna har kommit in på Vadstena! Så himla roligt! Duktiga, duktiga Annapanna!

RSS 2.0