Google translate i mitt hjärta

(Förr blev Lasse Berghagen Oprah Winfrey, men det har de tydligen fixat till)

Min nya kärlek

Jaha, så jag köpte den. Klänningen som jag såg härom dagen på Sisters alltså. Jag har liksom inte kunnat sluta tänka på den. Som en liten förälskelse.
Riktigt kass kvalitet på bilden  måste jag erkänna... Det var lite för mörkt helt enkelt.
Jag gillar att den är så enkel men ändå gullig, och sen har den fantastiskt fina men ändå diskreta volanger längst ner på kjolen.
Jag har lite samma känsla som när jag köpte den här klänningen förra året, och den blev ju en favorit.
Så jag kände mig halvt tvungen att göra en ny snurris.
(Roligt förresten att jag har samma påslakan)

Public enemies

Jag trodde att jag hade tipsat om den här filmen förut, men tydligen inte.
Jag älskar Public enemies, jag älskar Johnny Depp, jag älskar män i hatt!

Perfect hairday

Jag älskar, älskar, älskar dagen-efter-lockar!
Såhär önskar jag att mitt hår alltid såg ut.
Ni får ha överseende med halvkonstig koncentrationsmin.

Dresscode

Det är ibland så himla svårt att veta vad man ska ha på sig tycker jag. Det är inte så roligt att komma i mjukisbyxor om alla andra har högklackat, lika illa känns det om det är omvända proportioner.
Ikväll har jag blivit medbjuden på korridorsfest, och jag hoppas jag kommer vara lagom uppklädd.
Jag har på mig exakt samma outfit som jag hade på Kraas releasfest förra veckan, men jag trivs ju så himla bra i den klänningen. Det är en såndär klänning som nästan kräver röda läppar, som inte känns komplett annars.
Jag slog dessutom till med lockigt hår, bara för att.

HAHA!

Såg nu denna kommentar! Mina grannar måste undra vad jag håller på med, för jag skrattade högt!
Fantastiskt!

Palt och hårfärg

Idag skulle jag och Tina ha ätit våfflor, men någon timme innan vi skulle träffas fick jag ett sms där Tina bönade och bad att vi skulle gå till Norrlands i stället, eftersom de serverade palt idag. Och, för att citera Tina "det går inte ens att köpa palt i affären här!". Så Norrlands nation fick det bli. Som tur var fanns även en mycket god pastagratäng på menyn, till oss icke-norrlänningar.
Efter intagen måltid gick vi en sväng i affärer, och jag lyckades såklart hitta en jättefin klänning på Sisters. Men jag lät den faktiskt hänga kvar i affären så jag kan fundera lite, då den inte var helt billig.
Jag har även med diverse akrobatiska konster lyckats färga mitt hår helt själv! Så nu är utväxten ett minne blott.
Hoppas ni alla har haft en bra fredag!

Glidardag

Idag är jag ledig och gör inget vettigt alls. Jag glider runt i mitt rum, tittar på gamla serier och bryr mig inte om att sminka mig eller ens borsta håret. Känner mig glad utan någon speciell anledning, kanske för att klockan är tre och solen fortfarande skiner utanför mitt fönster.
Det är nästan så jag kan börja hoppas på en vår så småningom.

Ett litet mirakel

När jag flyttade till Uppsala för ett och ett halvt år sedan fick jag en brudorkidé av mamma och pappa. I början vårdade jag den väl, gav den vatten varje tisdag och pratade med den ibland.
Men så kom förra jullovet och jag åkte hem under två veckor. Den fick sig en liten knäck då kan man säga, såg plötsligt lite hängigare ut och tappade alla sina blommor.
Under våren glömde jag sedan bort den stackars blomman. Den fick vatten ytterst oregelbundet och blev risigare och risigare.
Dödsstöten kom med sommarlovet, två månader utan vatten och utan koldioxidgivande småprat. När jag kom tillbaka till Uppsala i september var den i sådant skick att jag efter det har hållit orkidén gömd bakom gardinen. Men så för några veckor sedan när det var dags för vattning såg jag något otroligt! En ny stängel hade växt fram, och den hade knoppar på sig!
Gud, den här blomman måste verkligen älska mig! Nu har den fått komma fram på fönsterbrädan igen.

Juno

Juno är en av mina favoritfilmer, eftersom den är så smart, varm och cool. Juno har en väldigt gripande historia, intressanta karaktärer med djup, en rapp dialog och är dessutom estetiskt snygg. Ellen Page är fantastisk i huvudrollen och Michael Cera gör att jag blir lite kärlekspirrig varje gång han syns i rutan.
Jag vill vara som Juno, jag vill känna Juno, jag vill att Juno ska tycka om mig. Det här är dessutom en såndär film som växer för varje gång man ser den, och musiken sätter sig på hjärnan och gör att man går och nynnar resten av dagen.


Grammofonen

När vi var i Stockholm i lördags hittade jag världens bästa halsband på Urban Outfitters. Jag känner på mig att vi kommer bli väldigt goda vänner. Tänk att alltid ha en liten grammofon med sig, för att påminna om allt det fina med livet!

Om att inte äta kött

Det är nästan exakt åtta år sedan jag blev vegetarian. Jag blev det främst för att jag inte tycker om smaken och konsistensen på kött, men även för att det gav mig lite dåligt samvete att äta det. Varje gång jag åt exempelvis en hamburgare kunde jag inte koppla bort att det var en ko jag åt, en ko som hade varit varm, råmat och andats. Så jag bestämde mig för att prova att vara vegetarian i ett år, och sedan se om jag kände att jag ville fortsätta. Det ville jag, att vara vegetarian passar mig väldigt bra och jag saknar i princip aldrig köttet.
När jag berättar för personer att jag är vegetarian möts jag av väldigt blandade reaktioner. De flesta är positiva och nyfikna, några blir provocerade, andra är oförstående. Något som nästan alla gör är att fråga mig varför. När jag då försöker komma lätt undan brukar jag säga "alla anledningar du kan komma på". Det har aldrig varit någon som nöjt sig med det svaret, och de flesta kommer då med något utav följande förslag; antingen "är det för att du tycker synd om djuren?" (sagt med lite överlägsen röst) eller "är det för miljön?".
Jag har alltid svarat ja på dessa båda frågor, utan att reflektera över om det sista är sant. Men så idag läste jag en mycket intressant artikel i tidningen Filter. Den handlar om hur köttindustrin påverkar miljön, men också hur veganismen gör det. Det var en artikel som öppnade mina ögon, jag tycker alla borde läsa den.
Jag har aldrig försökt propagera för andra att de också borde bli vegetarianer, eftersom jag tycker det är upp till var och en att bestämma. Efter att ha läst artikeln i Filter kommer jag kanske däremot propagera för att sätta press på affärerna att ta in kött från kor som har blivit uppfödda på gräs, utan att deras tillväxt påskyndats av foder som ska göra att de växer snabbare för att kunna slaktas vid en yngre ålder. Man kanske då måste betala mer för sitt kött, men är det inte värt det om köttet inte bara är bättre för miljön, utan också har betydligt bättre kvalitet, smak och mörhet?
Det är inte så att jag efter att ha läst denna artikel kommer börja äta kött igen, men jag kommer heller aldrig mer säga att jag är vegetarian för miljöns skull.

Vänfika och farväl

Idag tog vi sovmorgon till klockan nio innan vi steg upp, gjorde i ordning oss och Anna och Karin packade sina saker. Vi begav oss sedan till V-dala nation för att äta brunch med Tina och Viktor. Det var himla trevligt, och mina båda fina vänskapsgrupper kunde äntligen bekanta sig med varandra.
Karin och Viktor ger varandra godkänt!
Tina och Anna likaså!
Sedan bad jag Anna ta en bild på mig, Viktor och Tina.
Det här blev den bästa bilden, så man kan väl säga att det gick sådär...
Efter en mysig stund var det dags för mig att följa Anna och Karin till tågstationen för att säga hej då för den här gången.
Titta noga, Anna är faktiskt där inne.
Jag stod där utanför tåget tills det åkte, slängpussade och vinkade till mina fina vänner.
Åh, vilken bra helg jag har haft!

Att ge presenter

Då och då händer det att man får syn på någonting i en affär som känns menat åt någon man känner. Så blev det för Anna och mig igår när vi fick syn på en bok inne på Urban Outfitters som det nästan stod "Karin" på. I största hemlighet och med mycket smygande köpte vi boken och gömde den i Annas väska. Tanken var att vi skulle spara den till Karin fyller år i höst, men på tåget till Uppsala kunde vi inte hålla oss längre.
Vi sa åt Karin att blunda
och så lade vi boken framför henne på bordet.
Och åh, vad glad hon blev!
Boken handlade om olika vintageinspirerade frisyrer och hur man kan göra dem.
Så nu kan Karin bli såhär fin!

En lång men ack så bra dag

I morse åt jag först frukost med Anna och Karin innan jag begav mig iväg till Fyrishov. Där var nämligen min bror med familj eftersom Emmie skulle tävla i drill. Och åh, vad duktig hon var! Det var hennes första tävling, och hon kom tvåa i sin soloklass. Stolt bonusfaster på läktaren!
Efter några timmars drillobservation tog jag tåget till Stockholm för att möta upp Anna och Karin som hade åkt i förväg. Vi tog en shoppingrunda, och mot slutet av denna vilade vi benen inne på Topshop när vi plötsligt såg ett rött hår i andra änden av lokalen. Det var Elsa Billgren, en utav mina absoluta favoritbloggare, inspirationskällor och förebilder. Anna petade mig hårt i sidan och väste "du måste gå fram till henne". Så det gjorde jag, stammade fram något om att jag gillar hennes blogg och frågade om jag fick ta en bild. Hon var hur gullig som helst, så det fick jag såklart och jag tackade säkert fem gånger. Det är konstigt det där, att man kan bete sig så underligt bara för att man träffar någon man vill göra ett gott intryck på.
När vi var färdigshoppade mötte vi upp Fanny och tog tunnelbanan till Söder. Där gick vi och åt på en helvegetarisk och urmysig restaurang som hette Chutney.
Jag hade uppenbarligen the time of my life..
Efter det var det dags för dagens huvudattraktion; Kraas releasefest på Högkvarteret!
Här är dom! I mitten har ni fina Marta som har gått på Lunnevad med Anna, Maria och Karin.
Hela bandet inklusive brassektion.
Och åh, vad bra de var!
Om ni vill lyssna på Kraas EP så kan ni göra det här!

Mina finaste är här!

Ikväll kom Karin och Anna till Uppsala!
Sabina kom också förbi en sväng och myste med oss.
Och Karin fick uppleva sitt första Flogstavrål.
I morgon ska vi åka till Stockholm. Åh, vad det är roligt att de är här!

Listans intåg i bloggen

Det här är första gången någonsin som jag gör en sånhär lista i bloggen, ni får säga vad ni tycker om det! Och vem vet, kanske får ni veta något nytt om mig?
Vilken svordom använder du mest?
Jag försöker verkligen att inte svära, men när jag gör det är nog fan det vanligaste. Annars förekommer tusan, jäklar och attans flera gånger i mitt dagliga vokabulär.
Äger du en Ipod?
ja
Hur många resväskor äger du?
Två stycken, en stor och en i handbagagestorlek.
Använder du flip-flops?
Jag kan inte, får så lätt skavsår.
Var köper du dina matvaror?
Ica
Skulle du hellre ta bilden eller vara med på bilden?
Ta bilden är nog det som är roligast, att lyckas fånga ett ögonblick på bild. Men jag tycker om att vara med på bild också.
Vilken var den senaste filmen du såg?
Ladder 49. Grät konstant genom hela filmen.

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
En lägenhet.
Har någon någonsin kallat dig lat?
Hahaha!
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu?
Coolast just nu är i alla fall Robyn eller Lady Gaga (minus köttklänningen då)
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall vad?
Ja, men ingenting jag kan berätta.
Vad åt du till middag senast?
Ostmackor...
Använder du huvtröjor?
Nej, jag tror faktiskt inte att jag äger någon. Föredrar stickade tröjor.
Kan du vissla?
Ytterst sällan, oftast när jag inte ens försöker.
Vem var den senaste som ringde dig?
Maria
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Berg- och dalbana är bland det roligaste jag vet! Klarar däremot inte karuseller som snurrar.
Tror du att folk pratar bakom ryggen på dig?
Jag tror det pratas mer eller mindre om alla, men hoppas att det är bra saker som sägs.
Tittade du på tecknat när du var liten?
Ja, jag har alltid tyckt om filmer.
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
Närmaste i Uppsala är Gränby centrum, det är stort. Närmaste till Åtvidaberg är Ikanohuset, gissar att det är ungefär samma storlek som Gränby.
Hur många syskon har du?
Två äldre bröder.
Är du blyg inför det motsatta könet?
Inte när det handlar om kompisrelationer. När det handlar om att flirta; ja.
Vilken film kan du alla replikerna till?
Lejonkungen
Äger du några band t-shirts?
Flera Lars Winnerbäck, en Billie the Vision och en Mando Diao tror jag.
När flög du senast?
I höstas, när Anna och jag åkte till Paris.

Hur många stolar står runt ditt köksbord?
2
Pratar du några andra språk?
Engelska och ytterst lite spanska.
Diskar du din egen disk?
Ja, men jag skjuter på det läääänge.
Har du gråtit offentligt?
Ja.
Har du en stationär dator eller en laptop?
Laptop
Försöker du alltid lära dig nya saker?
Jag tycker om att lära mig nya saker och har inget emot att fråga om jag inte förstår något, men alltid vet jag inte.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
Nej, det är ingenting som lockar. 
Kan du kasta macka?
Ibland, om jag har tur och får till den rätta knycken.
Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej.
Vad har du med dig in på bion?
Vatten, ibland frukt, ibland choklad. Och bra sällskap såklart!

Vad har du för väder?
Varannan dag töväder, varannan iskallt.
Har du en blogg?
Uppenbarligen.
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Jag tyckte mest om kursen kommunikation, främst för att vi hade en fantastisk lärare!
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Snällhet, generositet, ödmjukhet
Vilken är din favoritdrink?
Föredrar vitt vin.
Gillar du din boendesituation?
Känner mig väldigt färdig med att bo i korridor, letar lägenhet för fullt tillsammans med Sabina.
Vilken är din mammas hemstad?
Borkhult (hahaha, tvivlar starkt på att det kan kallas stad)
Din pappas hemstad?
Åtvidaberg
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Minst åtta, helst nio
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Det är väldigt olika, men jag tycker om när det är mycket på gång.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
Jag var en mönsterelev!
Vilken är din favoritfrukt?
Äpple.
Hur gammal blir du nästa födelsedag?
22, herregud!
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Ja, men vet ju ändå att jag själv gör fel. Härom veckan stavade jag cykel med ck flera gånger i samma mening! Jag tenderar även att skriva ihop ord som egentligen inte ska vara ihopskrivna.
Tror du på liv på andra planeter?
Ja
Tror du att Gud är en man eller en kvinna?
Jag vet inte ens om jag tror på Gud. Och om det skulle finnas en gud tvivlar jag på att den skulle ha ett kön, snarare vara någon slags kraft.
Vad var det senaste du åt?
Pistagenötter.
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
Lika samma
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Min bror Dea ville att jag skulle heta Maria, men det hette en utav mammas kompisars dotter. Därför fick jag Maria till andranamn och Elin till tilltalsnamn, eftersom det var något som hela familjen tyckte om.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Jag är väldigt höjdrädd så jag skulle nog inte kunna förmå mig att göra det. Vore dock otroligt häftigt!
Vilken karaktär från en film påminner dig mest om dig själv?
När jag var liten var jag väldigt lik Lotta på Bråkmakargatan, både till utseende och sätt.

Tycker du om att krama folk?
O ja! Jag älskar kramar.
Äger du en digitalkamera?
Ja, en kompakt och en systemkamera.
Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Anna tycker att jag påminner om Jessica Szohr när jag ler, och Tina har sagt att jag är lik Christina Hendricks. Båda dessa jämförelser är väldigt smickrande!

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Nej, det är ju bara att jag ringer i stället!
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?
Många, men kommer inte på någon speciell just nu.
Vad är du allergisk mot?
Särskrivningar.
Får du dåligt samvete efter att du har ätit kött?
Jag har varit vegetarian i åtta år, så ja!
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Pontus.

Inte helt okej

På grund av tankefel från min sida så missar jag den första riktiga föreläsningen för den här kursen. Ej okej.
På plussidan har jag i alla fall investerat i en prästost, och det är ju gudomligt gott och väger upp det hela lite.
Så läget just nu är väl sådär.
Hm, kanske ska utnyttja de här extra timmarna till att städa?
Ja, det ska jag nog.

Innovativt

Idag när jag kom hem så stod det en stol i korridoren som jag aldrig sett förut.
Vilken otroligt påhittig reklamkampanj!
Vem kommer på något sånt?

Signed, sealed, delivered

Idag fick jag hem Alex Schulmans nya bok med posten
Signerad dessutom! Så nu vet jag vad jag ska göra ikväll.
(Alltså, kolla in min extremkrökta tumme! Freaky!)

Let the sunshine in

Idag lyser solen in genom mitt fönster!
Så jag bestämde att vintern får vara över nu, och drog på mig de tunna strumpbyxorna.

Nu kör vi

Nu ska jag iväg på kör och sjunga såhär passionerat
Sabina ska börja idag också, hurra!
Nu kör vi, hahaha! (kör som i sån man sjunger i alltså)

Aj, sa plånboken

Igår inhandlade jag kurslitteratur till min nya kurs som börjar imorgon.
1200 svenska riksdaler gick det på. Ett. Tusen. Två. Hundra!!
Stackars min ekonomi.
För att trösta mig lite köpte jag även tidningen Vi, mest för att Fredrik Wikingsson var snygg på omslaget.

Jubel och fröjd!

Titta vad jag fick syn på idag när jag var inne på S:t Persgallerian!
Hallelujah, nu kan jag äntligen få min chailatte!

Kalt

Pappa har mailat en bild til mig. Den visar hur våran julgran såg ut innan mamma och pappa slängde ut den.
Herregud, jag skrattar så jag gråter!

Livet hemma

Jag vet att jag har tipsat förut om IKEAs inspirationsblogg Livet hemma, men de har ju så fina bilder så nu tipsar jag igen!
Titta här!

Elin goes wild in Gränby centrum

Idag har jag varit med Tina i Gränby centrum, som är ett stort köpcentrum i utkanten av Uppsala. Jag hade en såndär dag när man hittar hur mycket fint som helst. Det är ju roligt, men tenderar att bli lite dyrt.
Först den här randiga kavajen från H&M, till de gånger som jag vill känna mig lite cool.
Sedan föll jag handlöst för denna svarta klänning på Indiska.
Sedan blev jag förälskad igen, i en nästan likadan klänning, på MQ. Men den var ju så fin, så jag var tvungen.
Tina är farlig att handla med kan jag lova, vad jag än provade utropade hon "Åh, vad fint! Köp, KÖP!". Nu har jag gett mig själv köpförbud i några månader eller så.

Efter-tenta-öl på Orvars

Igår kväll efter tentan gick vi ett gäng till Orvars, som är Norrlands nations pub. Där drack de andra lite öl, jag drack lite cider, vi åt hamburgare, pratade och hade allmänt trevligt.
Anna, jag och Sara
Daniel och Viktor
Tina

Tänkvärt

Här sitter jag och sista minuten-pluggar inför min tenta som är klockan 2. Jag läser om hur viktigt samtalet är för lärandet, och jag hittade ett citat som är väldigt vackert och tänkvärt.

När jag talar med dig tänker jag inte färdigt först och talar sen.
Jag tänker i och genom vårt samtal!
Det du säger och det jag säger är råmaterial
i en tankeprocess som äger rum mitt emellan oss.
-Marie Cardinal

Ganska fint tycker jag


 


Några fler vinterbilder

Jag tittade igenom mappen med bilder som Maria tog på lovet och hittade en del som tag tänkte att ni kan få se. Det är lite blandat här, både sådana där jag är med och några när jag gör något helt annat. Det är nästan de som blir bäst tycker jag, de som fångar en rörelse eller naturlig min.
Jag vet att motivet blir lite enahanda, men alla bilder som jag tog på Maria ligger i hennes kamera.
Åh gud, vad jag är lik min mamma på sista bilden! Hahaha!

Hurra!

Som jag har letat! I flera år faktiskt!
Vegetariska omega-3-tabletter!
Från linfröolja!
Hurra!
Och åh, vad jag gillar utropstecken!

Festligt

Det här med att bo i ett hus med endast studenter har onekligen sina fördelar ibland!
I morse när jag skulle gå in i hissen så möttes jag av den här synen...

Efter en lång dag

När man har haft en lång dag med seminarium, opponerande, tenapluggande och hej då-sägande till en vän och man sedan äntligen kan slappna av, då kan det bli så här...

Hej då Hära

Ikväll har vi varit och farvälfikat hemma hos Hära, imorgon flyttar hon tillbaka till Dalarna.
Lägenheten var tom, tom, tom men sänghimmeln var kvar i alla fall! Så den lekte vi med, för att liva upp allt det ledsna och sorgsna en aning.
Sen bad jag Jessica att ta en fin bild på mig.
Den kommer här, haha!
Imorgon åker hon, fina fina Härabära. Fy vad jag kommer sakna henne!

Igång

Åh, vad det är skönt att vara igång igen!
Åh, vad härligt det är att snön smälter!
Åh, vad jag tycker om den här staden!

Saker att lyssna på

Hur mycket jag än älskar musik så tycker jag nästan ännu mer om att höra människor berätta. Det är något nästan hypnotiskt med den mänskliga rösten, hur den kan gripa tag och skapa känslor. En röst säger så mycket om den människa den tillhör, avslöjar så mycket om humör, karaktär och engagemang.
Något som är perfekt om man vill höra människor berätta är att ladda ner P1s sommarprat. Det kan göras helt lagligt på Sveriges radios hemsida, musiken är förkortad av upphovsrättsliga skäl men jag tycker ändå att man hör tillräckligt för att få känslan av varje låt.
Några av mina favoriter har ni här:
  • Filip och Fredrik från 2007, för att de är Filip och Fredrik.
  • Åsa Linderborg från 2007, för att hon pratar behagligt och sunt.
  • Ingmar Bergman från 2007, för att han spelar storslagen musik som inte har förkortats.
  • Mark Levengood från 2007, för att han kan säga de mest vulgära och sarkastiska saker och ändå få det att låta mysigt och barnvänligt.
  • Helene Sjöholm från 2008, för att hon har en behaglig röst även när hon pratar.
  • Måns Zelmerlöw från 2008, för att han visar sig ha så mycket mer djup än man först tror.
  • Alexander Schulman från 2009, för att han har ett vackert språk och en vacker berättelse.
  • Morgan Alling från 2009, för att han har en så väldigt gripande historia.
  • Staffan Scheja från 2010, för att hans anekdot om Birgit Nilsson är fantastiskt underhållande.

Den sista måltiden

En av de bästa sakerna med att vara hemma är att få äta mammas mat. Dessutom får jag nästan alltid rotfrukter i ugn med halloumi och tzatziki när jag är hemma, det är bland det godaste jag vet. Sötpotatisen är bäst!

Så detta blev min sista måltid för den här hemmavistelsen, snart ska jag påbörja min färd tillbaka till fina Uppsala. Efter den första veckan med flera betygsgrundande seminarier samt en tenta kommer jag börja min nya kurs; engelska!
Jag tycker om att det är vårtermin nu, känns hoppingivande. Vårtermin. Vår! Åh.

Walk the line

Det finns väl inte någon som inte tycker om den här filmen?
Gripande och sann story, kärlek, snyggt filmat, snygga människor, snygga kläder och fantastiskt snygg musik kan inte bli annat än rätt!

Alice, farmor, farfar och snön


Hjälp mig att välja!

Igår var jag ute hos Maria och tog lite vinterbilder, så nu har jag några att välja mellan till min nya header. Jag tänkte att ni får hjälpa mig!
Vilken tycker ni mest om?
Alternativ 1: (som jag använder så länge)

Alternativ 2:

Alternativ 3:

Ett litet projekt

Åh, nu är jag alldeles pirrig! Jag fick en idé idag som jag helt enkelt var tvungen att genomföra.
Säg hej till min nya blogg Kiss and tell!
Det är kanske lite töntigt att starta en blogg om kyssar. Ja, det är det nog, men jag vill göra det i alla fall!
Den ska bli mitt sidoprojekt har jag tänkt, men den här är såklart fortfarande min huvudsakliga, personliga blogg.
Så, vad säger ni?
Var snälla mot den, och skicka mer än gärna in bidrag!
Puss på er

Cool

Jag är cool. Jag är suddig. Jag är lite för cool för att tvätta mitt hår. Framförallt är jag alldeles för cool för att plugga, trots att jag måste lämna in en rapport innan klockan 15 idag.

Alice och kälken


De sista minuterna av 2010

Sådär, det blev ju bra ändå! Från Ljungsbo hade vi himla fin utsikt över fyrverkerierna över Linköping.
Nu ser jag fram emot att fira försenat nyår med mina finaste!

RSS 2.0