Åh!

Det här kan vara det vackraste jag sett

En film och en länk till bilder

Hallå, hejsan, hej!
Nu är jag några veckor efter, men jag satte ihop en film med alla bilder från övningshelgen som jag har glömt att publicera här. I brist på annat så kommer den nu!
Sången har jag inte valt för att jag på något vis tycker att den är häpnadsväckande bra, utan det är fixargruppens spexlåt från lördagskvällen.
Ytterligare en sak som jag har glömt att rapportera är att Nationskörfestivalen förra helgen gick hur bra som helst, och att jag hade väldigt roligt. Jag lämnade kameran hemma, men våran körfotografs facebookalbum kan man se här!

En måndag med kärt besök

Idag har Uppsala haft besök av Karin och Anna! Vi började med att äta sopplunch på VG, gick sedan en sväng på myrorna för att därefter hamna på café Linné.
När vi hade suttit där och pratat ett tag var det dags för Karin att ta tåget hem till Stockholm, så då följde jag och Anna henne till stationen och gick sedan hem till mig dit även Sabina kom så fort hon hade slutat. Jag lämnade då mina gäster och sprang iväg till Universitetshuset där kören väntade, vi skulle nämligen medverka i föreställningen Blue Monday. Betydligt färre till antalet än vi är vana vid framträdde vi så i aulan, dit Anna och Sabina då hade kommit för att lyssna.
Därefter blev det ytterligare en sväng till stationen för att vinka av Anna, och nu ligger jag alldeles utslagen i min säng efter en intensiv men väldigt fin dag.

Jajjemen, en videoblogg!


Kungen har återvänt

(Jag har alltså inte drabbats av hybris, utan citerar Lejonkungen)
Nu tror ni att jag har glömt bort er raringar, men så är inte fallet!
Just nu sitter jag utanför VG och pluggar, solen lyser och jag har kunnat ta av mig kappan utan att frysa. Min utsikt består av Emelie, Fyrisån och Västgötaspången. På andra sidan ån står en rad magnifika kastanjeträd, och jag är så himla glad att det inte dröjer länge innan de är gröna igen.
Vi har alldeles nyss ätit sopplunch med kören, vilken var väldig god denna onsdag. Morot och potatis minsann, inte fy skam.
En stor fördel med att plugga med Emelie är att hon alltid bidrar med något sött tilltugg. En nackdel med det är dock att man kan råka ta sådana här bilder om man blir tilltalad i samma stund som man tuggar på en sur rem.
På lördag sjunger vi på nationskörfestivalen i Universitetsaulan, vilket ska bli himla roligt. På kvällen är det sedan gasque med temat classics, vilket ska bli ännu roligare.

Övningshelgen

Jag är så otroligt trött, men samtidigt så otroligt nöjd. Övningshelgen med kören är verkligen en utav terminens absoluta höjdpunkter, och även denna gång blev det väldigt lyckat.
Vi har fixargruppsfixat...
...lekt lekar...
...haft trötta morgnar...
...spontandansat...
...klätt ut Viktor till en framtidsversion av mannen från Hajk...
...sett på spex...
...och spexat själva.
Lyssnat till serenader...
... men mest sjungit, sjungit och sjungit.
Åh, fina stunder! Fina människor.

Vouge February

Minns ni kalendern som jag fick i julklapp?
Här är bilderna från februari!

Hej!

Igår frågade Karin på Karins konstgrepp efter sina läsares bloggar. Jag svarade bland kommentarerna och fick sedan en länk i nästa inlägg, tillsammans med de andra som svarat. Detta gjorde att jag nu fick hjärtat i halsgropen när jag kollade statistiken för igår, för det var ganska många fler än vanligt som hade läst.
Roligt!
Hej och välkommen! Jag hoppas du ska trivas.

Våruppror

Emma Sund har startat ett våruppror på sin blogg Emmas Vintage (som för övrigt är en av mina nya favoriter). Det går helt enkelt ut på att hjälpa våren på traven genom att använda sina luftigaste, gladaste och vårigaste kläder.
Strålande tycker jag!
Min bästa och gladaste klänning är den här vita som var min ständiga följeslagare under sommaren för två år sedan. Tyvärr blev den något bortglömd under förra året, men i vår ska den minsann få komma ut på äventyr igen!

RSS 2.0