Ett västkustbesök

Så Linnea och jag åkte alltså till Västkusten!
En visit på Käringön
 
När vi kom fram till Käringön på lördagen hade vi fått instruktioner från Jesper om att hämta nyckel och vägbeskrivning till huset från hans rumskompis som jobbar i den enda mataffären på ön. Eftersom vi kom fram ganska tidigt hade dock inte rumskompisen hunnit börja sitt arbetspass ännu, så efter viss förvirring fick vi istället leta upp Petterssons krog där Jesper jobbar som servitör. Där fick vi glada kramar och löfte om en bordsframfixning på den fullbokade restaurangen, beslutade oss för att äta lunch där, inhandlade varsin öl, slog oss ner på deras brygga för att vänta på att bordet skulle bli ledigt och beundrade utsikten.
En visit på Käringön
 
En visit på Käringön
 
Maten var helt fantastiskt god och efter intagen lunch kunde vi äntligen få tag i nyckeln av rumskompisen, som nu hade börjat sitt arbetspass, och därefter leta oss fram till rätt hus. Efter att nyckeln gjort en snabbvisit under trädäcket utanför huset och jag kravlat mig in på mage bland småkrypen för att hämta den kunde vi vila några timmar innan vi sedan återvände till Petterssons krog för att spendera kvällen där med att äta igen, dricka drinkar, spana på Anders Svensson och lyssna på liveband.
Söndagen var Jespers lediga dag! Den inleddes med att bevittna en fotbollsmatch och fortsatte med bad och kortspel på klipporna.
En visit på Käringön
 
Det hanns även med minigolfande, kaffedrickande, planerande, fantastiskt-god-mat-lagande, massor av bäska droppar-drickande, bönspelsspelande och pratande, pratande, pratande.
Idag sov Linnea och jag länge medan Jesper började jobba igen klockan 10. Vi städade iordning efter oss och åt sedan den godaste pizza jag någonsin smakat innan vi gick förbi restaurangen för att säga hejdå och slutligen ta båten tillbaka till fastlandet efter en fantastiskt fin helg.
En visit på Käringön
 
En visit på Käringön
 
En visit på Käringön
 
Åh, vad jag tyckte om Käringön! Så vacker att det gjorde ont i hjärtat och så väldigt, otroligt rofylld.
Västkusten kanske är bästkusten ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0