Reccemottagningen

Igår var det dags för Reccemottagning på Västgöta nation!
Då får de som är nyinskrivna på nationen (recentiorer, därav recce) en rundvandring på nationen för att bli presenterade för alla de aktiviteter som ryms under dess tak.
Linnea, Jesper, Jakop och jag satt på körens station i Tornrummet. Där fick reccarna spela spelet Oogachakka! Det gick till så att någon av oss sjöng början av en strof eller mening ur en sång och sedan skulle reccarna fortsätta tillsammans, och hinna med så många låtar som möjligt på fem minuter. Dessutom kunde de få massor av extrapoäng för inlevelse och kreativitet. Vi hade grupper som bildade mänskliga pyramider, gjorde spontana danser, gav oss mutor och ställde sig i formation av ett lejon. Mycket underhållande!
Efter rundvandringen gick reccarna och de flesta stationsledarna till stora salen för att ha sexa (en enklare sittning). Linnea och jag sprang dock iväg genom Kulturnattsvimlet till Rififi för att köpa oss varsin pasta som vi åt i Referensen på VGs övervåning. Samtidigt började resten av kören droppa in för att sjunga upp och sedan framträda i Stora salen.
Efter genomförd sjungning återvände kören till Referensen där vi spelade mera Oogachakka, dock en liten hetsigare version. Det såg ut ungefär såhär:
Reccemottagning
 
Reccemottagning
 
Reccemottagning
 
Reccemottagning
 
Reccemottagning
 
Reccemottagning
 
Reccemottagning
 
Reccemottagning
 
Reccemottagning
 
När sittningen till slut var över blev det yvig dans i Stora salen och sedan en mycket peppig och rolig efterfest, dock utan att det dokumenterades.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0